De 7 heetste hunks uit de geschiedenis

Idris Elba is uitverkoren tot de meest sexy man die nog leeft. Daarmee treedt hij in de voetsporen van alle andere meest sexy mannen die ooit geleefd hebben. We zetten ze de heetste hunks uit de geschiedenis op een rij.

1. Farao Toetanchamon πŸ˜©πŸ’§

Toen Howard Carter in 1922 het bijzonder goed bewaard gebleven graf van farao Toetanchamon vond, viel hem direct 1 ding op: jukbeenderen. De farao uit de 18de dynastie van het Egyptische rijk werd ook in zijn eigen tijd al gezien als een echte hunk, zo valt te lezen in verschillende hiΓ«rogliefen. Zijn klompvoet en zijn scheve ruggengraat werden niet als nadelen gezien, maar maakten hem volgens veel Egyptenaren juist extra hot.

2. Hertog van Alva πŸ’¦

In de Nederlandse geschiedenis is de Hertog van Alva een dubieus figuur, maar tijdens de tachtigjarige oorlog waren ook de Nederlanders niet bestand tegen de fysieke aantrekkingskracht van Fernando Álvarez de Toledo. In zijn eigen tijd werd de hertog ook al verkozen tot best geklede man, maar wij zien hem liever zonder kleren, als jullie begrijpen wat we bedoelen.

3. De man van Tollund 😍😍😍

Van alle veenlijken is de man van Tollund misschien wel het meest sexy. Het lichaam van de man bleef tot wel 2300 jaar bewaard in het veen, dan moet je wel heel goede genen hebben. Zijn dreamy eyes zijn trouwens ontzettend goed bewaard gebleven, je kunt erin wegdromen in het museum van Silkeborg. Maar probeer jezelf wel in de hand te houden, het blijft toch een museum.

4. Maximilien de Robespierre πŸ†

Als kinderen bladerden we in de geschiedenisboeken altijd al stiekem naar de bladzijdes over de Franse revolutie. Daar stond hij, Maximilien de Robespierre, met zijn sexy lichaam. Hij was strak in zijn opvattingen, ging uit van de logica, maar wie zou daar nog aan vast kunnen houden wanneer je op de dansvloer ineens tegenover de ruim 200 jaar geleden overleden Franse advocaat zou staan. Knikkende knietjes!

5. De Michelinman 🀀

Wie denkt dat een man bestaande uit autobanden niet sexy kan zijn, heeft duidelijk nog geen kennis gemaakt met de vormen van het Michelinmannetje. Met zijn onweerstaanbare bouw en lieve blik dromen we er al jaren van dat hij ons iedere avond de trap op tilt.

6. Petrus πŸ—

Het is bekend dat er onder de apostelen van Jezus altijd een strijd heeft bestaan over wie zich nou eigenlijk het meest hot mocht noemen. Maar als wij het voor het zeggen hadden, zouden we zonder twijfel voor Petrus gaan. Wie wordt er niet opgewonden van de man die letterlijk de sleutels tot de hemel in handen heeft? Damn, Petrus, fuck us up.

7. Ryan Reynolds πŸ‘΄

Je weet vast niet meer wie Ryan Reynolds is, maar vroeger was hij de meest sexy man die leefde. Hij is nog niet overleden, maar blijkbaar is hij gewoon ingehaald op het gebied van sexy. Still hot tho.

πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹

 

(via Speld)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *